Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتاحی درباره فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی تاکید کرد: وزارت ارتباطات درباره فعالیت این دو پیام‌رسان تصمیم‌گیر نبوده و حمایتی از فعالیت آنها نداشته است و در این موضوع تابع تصمیمات شورای عالی فضای مجازی هستیم. ناطقان: به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حمید فتاحی درباره وضعیت پیام‌رسان‌های داخلی و میزان استقبال مردم از این پیام‌رسان‌ها، با بیان این‌که نحوه حضور کاربران ایرانی در پیام‌رسان‌های داخلی باید از جنبه‌های مختلف بررسی شود، گفت: مباحث فنی، اعتماد کاربران و میزان قابلیت ابزارهای ارائه شده، از عوامل میزان استقبال از شبکه‌های اجتماعی داخلی هستند و مهمترین عامل نیز اقناع کاربر برای استفاده از این شبکه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، تصریح کرد: در صورتی‌که کاربران برای استفاده از شبکه‌های داخلی اقناع شوند نیاز به انسداد و فیلترینگ وجود ندارد چرا که اقدامات سلبی نتیجه‌ای ندارد.
وی به اظهارنظر کاربران درباره کیفیت خوب برخی از پیام‌رسان‌های خارجی اشاره کرد و افزود: استفاده‌کنندگان از پیام‌رسان‌های داخلی که از طیف‌های مختلف مردم هستند نسبت به کیفیت پایین برخی از این پیام‌رسان‌ها اعتراض دارند.
رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به تجربه هشت ساله پیام‌رسان‌های خارجی در این حوزه اشاره کرد و گفت: پیام‌رسان‌های داخلی در این حوزه تجربه یک سال تا یک سال و نیمه دارند و طبیعی است که با این تجربه اندک، امکان رقابت وجود ندارد و از طرف دیگر کاربر هم به دنبال اقناع شدن در این حوزه است.
فتاحی در پاسخ به چرایی فراگیر شدن استفاده از تلگرام در کشور نیز، اظهار کرد: صدا و سیما یکی از عوامل فراگیری استفاده از پیام‌رسان تلگرام در کشور بود به طوری‌که تمام برنامه‌های پرمخاطب صدا و سیما با حضور در کانال‌های تلگرامی ارتباط دوسویه با مخاطبین خود برقرار کردند در صورتی‌که قبل از این، از طریق وب‌سایت، تلفن و ایمیل با مخاطبان خود ارتباط داشتند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی تاکید کرد: وزارت ارتباطات درباره فعالیت این دو پیام‌رسان تصمیم‌گیر نبوده و حمایتی از فعالیت آنها نداشته است و در این موضوع تابع تصمیمات شورای عالی فضای مجازی هستیم.
وی درباره حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی نیز افزود: حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی بر اساس مصوبات و تکالیف بوده و البته تاکنون از پیام‌رسان‌های داخلی بیشتر از آن هم حمایت شده است.
فتاحی در پاسخ به موضوع کسب درآمد شرکت ارتباطات زیرساخت از فروش اینترنت نیز گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی تابع سیاست‌های دولت است و تمام درآمد خود را به خزانه دولت واریز می‌کند و نفع شخصی در این کار وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، اگرچه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی پس از فیلتر شدن برخی پیام‌رسان‌های خارجی بیشتر شده، اما همچنان برخی با استفاده از فیلترشکن از پیام‌رسان‌های فیلترشده استفاده می‌کنند و برخی هم از کیفیت پیام‌رسان‌های داخلی ناراضی هستند. این در حالی است که با توجه به تجربه و سابقه‌ کم پیام‌رسان‌های داخلی، آنها نیاز به زمان و کاربر دارند تا بتوانند خود را بهبود ببخشند.
منبع: ایسنا برچسب ها: وزیر ارتباطات ، تلگرام فارسی ، پیام‌رسان‌های داخلی ، ارتباطات زیرساخت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر ارتباطات تلگرام فارسی پیام رسان های داخلی ارتباطات زیرساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۶۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی اصغر انصاری معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پویش مجازی «خاطره ای از معلمم» در البرز اجرا می‌شود
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • کسب درآمد از ایتا ممکن شد! (راه های کسب درآمد از ایتا)
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود