Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اردیبهشت سال جاری پیامرسان تلگرام به دستور دستگاه فضایی فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد.کاربران فضای مجازی که به محیط این شبکه اجتماعی عادت کرده به دنبال پیامرسانی جایگزین بودند تصمیم گرفتند به فضای ایرانی پیامرسان‌ها مهاجرت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرت کاربران در روزها و ماه های اول بسیار سریع و پررونق بود اما مدتی نگذشته بود که نسخه فارسی تلگرام با عنوان تلگرام طلایی و هاتگرام به کاربران ارائه شد. پیامرسانی که بدون نیاز به هیچ فیلترشکنی کاربران را به حساب کاربری آنان در تلگرام متصل می کرد.

علاقه کاربران به عضویت در درگاه های جدید، مهاجرت معکوس آنها را به دنبال داشت. در حال حاضر بسیاری از مدیران و مسئولان از وجود این پیامرسان گله مند هستند و از دستگاه های ذی صلاح می‌خواهند تکلیف آن را مشخص کنند. در تازه ترین اظهارنظر عنوان شده رئیس مرکز شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد این دو نسخه تنها تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا در مورد شرایط خود تعیین و تکلیف کنند.

تنها چند روز از فرصت قانونی این دو نسخه فارسی باقی مانده است با این حال امروز محمدرسول کاظمی موسس و مدیر سابق پیامرسان آی گپ در حساب توییتری خود مکالمه و اظهار نظر یکی از برنامه نویسان نسخه فارسی تلگرام را به اشتراک گذاشت. ادعاهای منتشر شده توسط این برنامه نویس قابل تامل است. او اعلام کرده است حداقل دو ماه زمان لازم است تا این دو نسخه فارسی مستقل شوند.

موسس و مدیر سابق پیامرسان آی گپ در حساب کاربری خود خطاب به محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نوشت:

اقایان #طلاگرام #هاتگرام شرکت #راهکار_سرزمین_هوشمند تیم فنیتون میگه حداقل دو ماه وقت میخواد
تا اخر آذر نشده برین یجایی دست بدامنشون بشین که باز اخر آذر تمدید بشه
ولی خدایی این دفعه یک ساله تمدید کنید.

راستی اگر نمیتونید یه اپ بزنید و برنامه ریزی تایم شیتتون درست از اب در نمیاد همه پیام رسانا کارشون تخته شده بیان کمکتون جمعش کنید

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی وزارت ارتباطات پیامرسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد