Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: بعد از فیلترینگ تلگرام در کشور و افزایش فعالیت نسخه های فارسی این شبکه اجتماعی میان کاربران ایرانی اخبار متعددی مبنی بر به رسمیت شناختن نسخه‌های فارسی که دستاورد شرکت های دانش بنیان داخلی بودند، اعلام شد.

به دنبال این اخبار یکبار تعیین تکلیف نسخه های فارسی تلگرام به آخر آذرماه موکول شد و بار دیگر زمان تعیین وضعیت به 2 ماه آینده افزایش یافت و همچنان اخبار متعددی از فعالیت قانونی یا غیرقانونی این شبکه ها و ماجرای فیلترینگ به گوش می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره فعالیت رسمی  نسخه‌های فارسی تلگرام همچون طلاگرام و هاتگرام اظهار کرد: ما صرفا مجری طرح‌ها و مصوبات هستیم و قوانین و مصوبه ها  باید توسط مجلس و شورای فضای مجازی بررسی و ابلاغ شود.

وی ادامه داد: اکنون طلاگرام و هاتگرام با ظاهری متفاوت از تلگرام اما با بّک بن(backbone) مشابه آن فعالیت می‌کنند و می توان روی این شبکه ها امکانات خاصی بنا بر شرایط در نظر گرفت.

ناظمی در پاسخ به اینکه آیا با توجه به فیلترینگ تلگرام وزارت ارتباطات پیشنهادی برای ساماندهی شبکه‌های اجتماعی داشته است یا خیر، اظهار کرد: ایجاد شبکه ملی و شبکه مجازی مناسب در کشور خواسته ماست و مرتبا پیشنهاداتی برای داشتن شبکه اجتماعی مناسب داشتیم و در این میان  باید به این موضوع هم توجه داشته باشیم که با اجبار و فیلتر نمی‌توان به چنین دستاورد‌هایی رسید.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات درباره آثار استفاده از فیلترشکن‌ها با توجه به فیلتر کردن شبکه‌های مجازی پرطرفدار تصریح کرد: از اولین روزی که موضوع فیلترینگ شبکه‌های مجازی مطرح شد، در گزارش‌ها اولین آسیب این کار را وجود فیلترشکن‌ها دانستیم و آن را اعلام کردیم، اما به این موضوع توجهی نشد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۹۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد

به گزارش صدای ایران ا ز آناتولی،منابع وزارت امور خارجه اسپانیا به خبرنگار آنادولو اعلام کردند که ابتکار به رسمیت شناختن دولت فلسطین که پدرو سانچز نخست‌وزیر و خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه این کشور بار‌ها بیان کرده‌اند، قرار است در مدت کوتاهی محقق شود، انتظار می‌رود اسپانیا با ۴ کشور مشترکا اقدام کند.

انتظار می‌رود اسپانیا با مالت، ایرلند، اسلوونی که در بیانیه مشترک قبلی خود قول داده بودند در صورت ایجاد شرایط مناسب کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند و نروژ که حمایت خود را از این ابتکار اعلام کرده بود، وارد عمل شوند.

در این راستا، منابع اسپانیا اعلام کردند که «پس از جامائیکا، تعداد کشور‌های جهان که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند ۱۴۰ کشور است. با مشارکت اسپانیا و سایر کشور‌های مذکور این تعداد به ۱۴۵ افزایش یابد».

دیگر خبرها

  • اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد
  • اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • به سلامت روان نیروهای وظیفه باید توجه ویژه‌ای شود
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد